Maak een afspraak met Handig Advies

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons bellen of een e-mail sturen.

Is uw therapeut niet in de gelegenheid om de telefoon op te nemen, laat dan een bericht achter of stuur een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoekadres en postadres

Handig Advies
Vincent van Goghstraat 162
1328 AC Almere

Telefoon: 06 12427288
E-mail: info@handigadvies.com

Openingstijden

Maandag: 8.30-17.00
Dinsdag: 8.30-17.00
Woensdag: 8.30-17.00
Donderdag: 8.30-17.00
Vrijdag: 8.30-17.00

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Behandelafspraken

De behandelduur per behandelsessie is gemiddeld 30 tot 60 minuten. Wilt u er rekening mee houden dat u bij verhindering tijdig uw afspraak afzegt en/of verplaatst. Dit kan telefonisch of via de e-mail.

In het weekend geldt dat de afzegging voor de maandagafspraken op vrijdag moet plaatsvinden. Bij niet afgemelde of binnen 24 uur van te voren afgemelde afspraken wordt 75% van de afgesproken behandelduur bij u zelf in rekening gebracht.

Indien u niet aanwezig bent op de gemaakte afspraak voor een huisbezoek wordt tevens de aan-huis-toeslag in rekening gebracht. De tarieven zijn conform de landelijk vastgestelde Tarieven Gezondheidszorg.

De betalingsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Utrecht en omstreken onder nr: 4916.

Aanmelden en vergoeding

Voor een behandeling bij Handig Advies heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Bij sommige verzekeringen geldt dat de therapie direct toegankelijk is, u heeft dan geen verwijzing nodig. Vraag bij uw verzekering na of u rechtstreeks naar de ergotherapeut mag gaan en wat de voorwaarden hiervoor zijn.

Ergotherapie wordt vergoed vanuit de ziektekostenverzekering. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden 10 uur per kalenderjaar. Door sommige aanvullende verzekeringen wordt eerstelijns ergotherapie ook na deze 10 uur (deels) vergoed. Vraag dit na bij uw eigen ziektekostenverzekeraar.

In de meeste gevallen wordt de rekening van de behandeling rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd. In enkele gevallen krijgt u de rekening thuis en dient u deze zelf te declareren bij uw verzekeraar. Behandelkosten ergotherapie tellen mee voor het eigen risicodeel van uw ziektekostenverzekering.

Voor kinderen geldt geen eigen risico.

Stuur ons een e-mail

Uw gegevens

Hoe kan ik u helpen?

Stel gerust een vraag of laat gewoon een reactie achter.